Brevis informatieENSEMBLE BREVIS wordt per project steeds opnieuw samengesteld, afhankelijk van het repertoire dat
uitgevoerd zal worden.
- Kandidaten kunnen zich aanmelden of worden door het ensemble gevraagd om mee te doen. Musici die al eens eerder in het ensemble hebben gezongen / gespeeld kunnen weer opnieuw gevraagd worden.
- Na aanmelding en auditie wordt de bezetting per project definitief vastgesteld.
- Deelnemers aan een project dienen de muziek van te voren, zelfstandig, thuis in te studeren. Zij dienen alle afgesproken repetities en concerten bij te wonen.
- Zangers / spelers, die aan een van de projecten meedoen, betalen een te voren afgesproken bedrag om de kosten van het ensemble te dekken.
- De zakelijke leiding van het ensemble is in handen van Louis de Jong. Hij draagt zorg voor de organisatie van concerten en zorgt voor de financiƫle afwikkeling van de projecten.
- De artistieke leiding is in handen van Hubert Koniuszek, hij doet repertoire-voorstellen, bepaalt de concertprogramma’s, stelt de repetitieschema’s vast en leidt deze repetities.
- Na ieder project wordt de bezetting van het ensemble ontbonden en zal er via aanmelding en audities weer een nieuw ensemble samengesteld worden.   ga terug ...
Contact: Louis de Jong: molokids@ziggo.nl